Alyans fotografie » Newborn, Baby, Kind, Zwangerschap, Gezin en Familie fotografie in Sassenheim

Informatie Baby

Een eerste echte lach, geschater waar je vrolijk van word of een eerste tandje wat zichtbaar is. De babyperiode is een prachtige en bijzondere periode, ze worden zo snel groter en zijn vol op ontdekkingsreis. Niets is zo belangrijk om van deze periode mooie foto’s te hebben.

Denk er goed over na wat voor foto’s je wilt en wanneer je deze het liefste wilt laten maken. Zo kun je de eerste foto’s laten maken net na de geboorte, als ze net kunnen zitten of wanneer ze zelfstandig kunnen staan en kruipen.

3 tot 5 maanden: De baby kan op de buik liggen en langdurig en zelfstandig zijn hoofdje optillen. We zien de eerste lachjes en gezichtsuitdrukkingen van de baby.

7 tot 9 maanden: Deze sessie is 1 van mijn favorieten. De baby kan zelfstandig zitten, waardoor je veel variatie in de foto’s kunt krijgen. Ze hebben een hoop gezichtsuitdrukkingen en lachen volop. Ook bij deze sessie worden er diverse accesoires gebruikt.

9 tot 12 maanden: deze sessie staat in het teken van het eerste stapje. Ze zijn lekker beweeglijk met kruipen en trekken zichzelf op aan iets. De echte persoonlijkheid van de baby komt naar voren

Tijdens de baby fotoshoot maak ik full body foto’s en mooie close up beelden van jullie baby en gebruik ik diverse accessoires. Heb je zelf een leuke accessoire zoals een knuffel of ander leuk speelgoed (denk ook aan accesoires waar de naam op staat), neem dit dan gerust mee. Neem voor de fotoshoot ook een aantal kledingsetjes mee, zodat we een keer kunnen wisselen van kleding. Ook petjes en mutsen geven een leuk effect aan de foto. Houd de kleding rustig en licht voor een natuurlijk en pure uitstraling. Alleen een witte romper geeft een mooi en puur effect.

Het is mogelijk om tijdens de fotoshoot ook een gezinsfoto te maken. Zorg er dan voor dat de kleding van de ouders op de kleding van de baby is afgestemd. Probeer de kleding zo rustig mogelijk te houden en kies niet voor kleding met prints of teksten. Dit leidt de aandacht af op een foto.

Kosten:

 

Alle foto’s worden professioneel bewerkt en krijg je in kleur als in zwart/wit op een dvd
in hoge resolutie. De dvd word naar uw huisadres gestuurd, dit zal ongeveer 2 weken na
de reportage zijn.